Vaillant

 

 

 

ecoTEC plus

De ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle comfortklassen.

Betrouwbaar

De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 135 jaar innovatie. Hij wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra moderne productielijn en ieder afzonderlijk getest op een correcte werking.

Energiezuinig

Bespaar tot wel € 750,- gedurende de levensduur dankzij het zeer hoge rendement. Dit rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag stand-by verbruik.

Comfort voor iedereen

Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad.

De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Technische specificaties ecoTEC plus:

 

ecoTEC classic

De ecoTEC classic is het bewezen betrouwbare toestel van Vaillant, beschikbaar in de  comfortklassen CW 3, 4 en 5.

Bewezen betrouwbaar

De ecoTEC classic is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen. Van de RVS-wisselaar zijn er inmiddels al meer dan 3 miljoen verkocht. Kortom 100% bewezen betrouwbaarheid.

Hoog rendement

Natuurlijk heeft ook de ecoTEC pro het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement. En dankzij de slimme elektronica is dit toestel niet alleen zuinig in gebruik, maar ook in stand-by.

Comfort voor douche en bad

De ecoTEC classic is beschikbaar in de comfortklassen CW 3,4 en 5. Naast behaaglijke warmte bieden beide toestellen een ruime hoeveelheid warm water voor iedere standard douche. Heeft u een bad? Kies dan de CW 5 om snel te kunnen vullen.

Compacte oplossing

De ecoTEC classic is de meest compacte hr-ketel wanneer u kiest voor de oplossing met een ingebouwd expansievat (EXP). Hierdoor kan hij overal worden geplaatst en is hij een bijzonder fraaie oplossing wanneer de ketel in het zicht hangt.

Technische specificaties ecoTEC classic:

 

calorMATIC

Vaillant heeft een uitgebreid assortiment thermostaten, van eenvoudig handmatig instelbaar tot een draadloze versie die uw hr-ketel aanstuurt op basis van de buitentemperatuur. Het is maar net wat uw persoonlijke wensen zijn. Voor alle thermostaten geldt dat ze eenvoudig te bedienen zijn en stijlvol zijn vormgegeven.

 

calorMATIC 370(f) en 470(f)  (zwart model)

Stijlvol

 • Hoogglans zwart met groot blauw verlicht display (8,5cm) en full text (NL);
 • 370 is de kamerthermostaat en 470 regelt weer- of ruimteafhankelijk;
 • 370f/470f communiceren draadloos met Vaillant ketel en buitensensor.

Bedieningsgemak

 • Eenvoudig handmatig en/of met weekprogramma instelbaar;
 • Comfort- en verlagingstemperatuur zijn met 1 klik te wijzigen;
 • Geschikt voor aansturing van 2 verwarmingscircuits.

 

calorMATIC 350 en 450 (wit model)

Stijlvol

 • Wit met blauw verlichte display (7 cm) en full text (NL);
 • 350 is de kamerthermostaat en 450 regelt weer- of ruimteafhankelijk.

Bedieningsgemak

 • Eenvoudig handmatig en/of met weekprogramma instelbaar;
 • Gewenste temperatuur is met de draaiknop direct aan te passen.

 

Waarom Vaillant

 • Hr-ketels met de hoogste rendementen;
 • Door en door betrouwbare techniek;
 • Groot comfort in verwarming en warm water;
 • Van comfortklassen CW 3 tot maar liefst CW 6++;
 • Thermostaten met stijlvol bedieningsgemak;
 • Heeft zich al in miljoenen huizen bewezen.

 

ecoCOMPACT

Door zijn strakke uiterlijk is de ecoCOMPACT mooi om te zien en neemt bovendien weinig ruimte in. De geïntegreerde combinatie van de veelgeprezen en betrouwbare ecoTEC plus combiketel van Vaillant met een slim royaal boilersysteem maakt het verschil bij de ecoCOMPACT.

Maximaal warmwatercomfort
Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten vragen om een krachtig en energiezuinig warmwatersysteem met volop warmwatercomfort. Om een systeem met veel vermogen dat meer warm water geeft dan een hr-combiketel alleen kan leveren: de ecoCOMPACT.

Betrouwbaar
De bewezen geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus combiketel, die al twee keer op rij door de Consumentenbond is uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’.

Energiezuinig
Uw besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus soloketel, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag standby verbruik.

De voordelen van de ecoCOMPACT op een rij:
• Maximaal warmwatercomfort door extra veel warm water op meerdere plekken in huis
• Boiler, hr-combiketel en expansievat in één compacte behuizing
• Hoog rendement dankzij uitstekende isolatie en modulerende A-label pomp
• Stijlvol vormgegeven
• Robuuste boilers en bewezen geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus hr-ketel
• Flinke energiebesparing over de levensduur
• Geschikt voor elke woning dankzij de vele mogelijke opstellingsvariaties
• Beschikbaar in een 90 en 150 liter

 

uniSTOR boiler

Een uniSTOR boiler in combinatie met een ecoTEC plus soloketel, ofwel een comfortsysteem, is het toppunt van comfort. Hiermee heeft u altijd snel een grote hoeveelheid warm water. Door de speciale isolatie springt de uniSTOR extreem zuinig om met energie. Niet voor niets draagt de uniSTOR boiler met recht de titel ‘de zuinigste boiler van Nederland’!

Maximaal warmwatercomfort
Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten vragen om een krachtig en energiezuinig warmwatersysteem met volop warmwatercomfort. Om een systeem met veel vermogen dat meer warm water geeft dan een hr-combiketel alleen kan leveren: de ecoTEC plus soloketel gecombineerd met een boiler.

Betrouwbaar
De bewezen geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus combiketel, die al twee keer op rij door de Consumentenbond is uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ gecombineerd met robuuste staande uniSTOR boilers.

Energiezuinig
Uw besparing kan dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus soloketel, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag standby verbruik. Daar bovenop komt een forse besparing van de uniSTOR: de zuinigste boiler van Nederland.

De voordelen van de uniSTOR boiler gecombineerd met een ecoTEC plus soloketel op een rij:

 • Maximaal warmwatercomfort door extra veel warm water op meerdere plekken in huis
 • Hoog rendement dankzij uitstekende isolatie en modulerende A-label pomp
 • Weinig ruimte nodig vanwege compacte opbouw
 • Robuuste boilers en bewezen geïntegreerde techniek van de ecoTEC plus hr-ketelFlinke energiebesparing over de levensduur
 • Geschikt voor elke woning dankzij de vele mogelijke opstellingsvariatiesBeschikbaar in 120, 150 en 200 liter

 

thermoCOMPACT

U bent op zoek naar een degelijke vr-ketel waar u altijd op kunt rekenen? Kies dan voor de thermoCOMPACT van Vaillant. Deze compacte ketel gemaakt voor gemak: die bediening is eenvoudig en het toestel laat zich overal moeiteloos plaatsen.

VR versus HR

Vanzelfsprekend is hoog rendement (hr) zuiniger dan verbeterd rendement (vr). Toch zijn er situaties waarbij een vr-ketel een betere investering is. Hoe geschikt is uw huis om een hr-ketel te plaatsen? Soms wegen eventuele verbouwingskosten niet op tegen de winst van een hr toestel. Dan is de thermoCOMPACT een uitstekend alternatief. Dit toestel combineert een hoge mate van zuinigheid met lage installatiekosten.

Aandacht voor het milieu

De thermoCOMPACT heeft een zeer schone verbranding die ruim voldoet aan de huidige en toekomstige wetgeving. Dit toestel heeft Gaskeurlabel “Schonere verbranding”. Alle materialen kunnen later worden hergebruikt. Bovendien is het toestel geschikt voor uitbreiding met een zonneboiler.

Open of gesloten?

De thermoCOMPACT is er in 2 varianten: open en gesloten. Gesloten toestellen halen de lucht die nodig is voor verbranding van buiten. Daarvoor is een systeem nodig dat lucht toevoert en verbrandingsgas afvoert. Zo kunt u dit toestel ook in een ruimte plaatsen die u dagelijks gebruikt zoals de badkamer. Bij een open ketel ligt dit anders. Deze haalt lucht direct uit de ruimte waar hij is geinstallateerd. Voor de afvoer kan deze ketel bijna altijd worden aangesloten op een bestaand kanaal, wat de installatie weer eenvoudiger maakt.

De voordelen van de thermoCOMPACT als combiketel op een rij:

 • Geschikt voor vrijwel alle woningtypen
 • Instelbaar op uw individuele comfortwensen
 • Zeer onderhoudsvriendelijk door eenvoudige, overzichtelijke techniek
 • Doordachte technieken
 • Duitse degelijkheid

 

Bekijk voor meer informatie op http://www.vaillant.nl/